Az intoleráns tolerancia

A cím már önmagában ellentmondást hordoz magával szintúgy, mint a liberálisok, akik az erőltetett „toleranciájukat” akarják másokra ráhúzni, akárcsak egy „S”-es méretű pólót Arnold Schwarzenegerre. De térjünk a tárgyra. Önmagába véve ez a tolerancia, amit ők hirdetnek és rá akarnak erőltetni mindenkire, ez nem tolerancia, hanem intolerancia, mert nem türelmesek mások véleményére, egyáltalán nem elfogadóak, ha valakinek más a véleménye. Intoleránsok, mert mások nézeteivel szemben türelmetlenséget nyilvánítanak ki. Ezzel nincs is semmi baj, ha valaki ragaszkodik az elveihez, de akkor ne hívja magát toleránsnak, miközben az ellentétjét forgatja ki belőle. A liberalizmus az egyik legbetegebb ideológia, mert nem csak, hogy ellentétbe keveredik önmagával, de tömegesen ítél el mindenkit, aki nem ért velük egyet, arról nem is beszélve, hogy ártatlanok millióit ítélik halálra az abortusz propagálásával és végrehajtásával, ezt az utóbbit, csak úgy mellékesen közölve.

Tehát mindezzel csak azt szeretném mondani, hogy legyünk talpraesettek és szálljunk szembe liberálisokkal egy szellemi vitába, mert tudjuk, hogy nálunk az igazság, hiszen nem lehet valami szép és jó, hogyha az az ideológia az emberek megrontásával ékeskedik és porba tiporja az élethez való jogot is egy már megszületett életének jogára hivatkozva.

„A liberalizmusból fakadt összes rendszerek mind el fognak bukni, mert csak egy százaléknak jelentenek igazságot és boldogságot, s kilencvenkilencnek igazságtalanságot és boldogtalanságot.”

Mindig az igazat mondd és védd meg azt bármi áron!

Zöldinges.net – Lengyel Béla

Korábbi cikkek